Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

CNCCAT



Η CNCCAT (Αδελφοί Πετρίδη-Τάσος Πετρίδης, Αγία Βαρβάρα) είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά που σχετίζεται με την άμεση προμήθεια ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και εργαλείων που αφορούν στις CNC μηχανές και τον βιομηχανικό αυτοματισμό.
Στόχος της εταιρείας πλέον να παραδίδει αυθημερόν τα προϊόντα της στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Διατηρώντας σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές από Ασία, Ευρώπη και Αμερική, έχει εμπλουτίσει τη γκάμα των εξαρτημάτων που εμπορεύεται και πλέον μπορεί και καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και σε άκρως επαγγελματικό επίπεδο.
Ωστόσο, διατηρώντας ανήσυχο το πνεύμα της αναζήτησης, εμπορεύεται και προδιαγράφει ολοένα και καλύτερα, αλλά παράλληλα, όλο και πιο οικονομικά προϊόντα τα οποία φροντίζει να μην υστερούν σε ποιότητα.
Στο επίπεδο των κατασκευών σχεδιάζει και παράγει ολόκληρη σειρά με βιομηχανικά αλουμίνια, όπως επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για επιμέρους εξαρτήματα μηχανών.
www.cnccat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου